fbpx

Individualni tečaj angleščine ali tečaj ena na ena

Hello my dear student or student-to-be 🙂

Tukaj vam bom razložila, kaj pomeni individualni tečaj angleščine, vam na kratko opisala, kako poteka in seveda, kakšne so prednosti le-takšnega učenja.

individualni tečaj angleščine

Individualni tečaj angleščine je tečaj, ki poteka individualno – torej to pomeni, da ne poteka v skupini. Individualni tečaj je tečaj, ki je najintenzivnejša oblika učenja tujega jezika.

Vsi moji individualni tečaji angleščine potekajo preko Zoom platforme, in sicer praviloma enkrat na teden po uro in pol.*

Če bi vas poleg individualnega tečaja angleščine zanimali tudi moji spletni tečaji, pri čemer se boste prav tako suvereno naučili angleških fraz in angleške slovnice, si jih lahko ogledate tukaj.

Individualni tečaj angleščine: pristop in metode

Moj namen je, da vas naučim angleščine, ki jo boste lahko začeli uporabljati takoj. Zato je moj pristop motivirajoč in pozitivno naravnan, metode pa prilagojene vam – oziroma vašemu predznanju in tudi načinu usvajanja jezika.

Metode, ki jih uporabljam izhajajo iz mojih izkušenj poučevanja in na preverjenih ter znanstveno dokazanih uspešnih pristopih, kar pomeni, da se bova angleščine učila na tak način, da boste angleščino poslušali, govorili, brali in jo tudi znali na ustrezen način “ponotranjiti” oziroma, si jo zapomniti, da vam ne uide iz spomina.

Pri individualnem tečaju angleščine pa še vedno upoštevam tudi vas in vaše želje …

Namreč vsi uspešni poligloti so si enotni, da poleg tega, da se pri učenju moramo zabavati, imeti jasen cilj in sistem učenja, mora biti metoda prilagojena učencu – ker smo vsi različni je logično, da temu sledi tudi način učenja tujega jezika (in, da, tudi na mojem individualnem tečaju angleščine se bova zabavala, postavila jasne cilje ter sledila določenemu sistemu učenja).

Ker je to tečaj ena na ena imava venomer, ko se vidiva priložnost pogovoriti o usvajanju jezika in procesu učenja, zato verjamem, da bo vaš strah ali prepričanje, da je jezik nemogoče usvojiti, kmalu spuhtel.

Individualni tečaj angleščine: Kaj lahko pričakujem?

Na mojem individualnem tečaju angleščine se boste naučili,

  • pogovarjati, brati in pisati v angleškem jeziku, kar pomeni, da boste suveren govorec angleščine,
  • kako usvajati angleščino, četudi nimate za to “optimalnih pogojev”, kar pomeni, da lahko angleščino brez večjih težav usvajate tudi, če nimate sogovorca vedno pri roki,
  • kako se angleščine učiti tudi po tem, ko tečaj zaključiva,
  • kako vzdrževati nivo angleščine, četudi je ne boste več aktivno uporabljali, torej, da je ne boste “pozabil”,
  • kako pozitivno razmišljati o učenju jezika, kar pomeni, da bova za vedno pometla z vsemi predsodki o jeziku, vašimi strahovi ali morebiti celo krivdo, da jezikov ne obvladate ali se jih ne morete naučiti.

Poleg individualnega tečaja angleščine pa si lahko izberete tudi to …

Prav tako vam bodo na voljo vsi moji izdelki (ogledate si jih lahko tukaj) za učenje angleščine od doma in brezplačne e-knjige, ki jih bom s tabo delila tekom najinega tečaja ena na ena.

Namreč verjamem, da smo ustvarjeni za jezike – in to vsi.

Zame “talent” za jezike ne obstaja, ker ga imamo vsi – le pomislite, kako dobro obvladamo materni jezik in še (morebiti) svoje narečje – zakaj se torej ne bi uspešno naučili še enega (tujega) jezika?

Vsi moji tečaji so celostni to pomeni, da trenirava uhice preko zvočnih posnetkov, očke in ostala čutila preko branja, pisanja ali pogovora v živo.

Učenje jezika je namreč več kot le učenje besed, je tudi spoznavanje novega okolja, kulture in sveta :).

*Za dodatne vsebine, članke, nasvete in moje razlage v obliki kratkih videjev pa lahko pokukate tudi na moj FB profil, kjer z vami vsak dan delim sveže objave in moja razmišljanja ter vam pomagam do vašega znanja angleščine.

Vabljeni, da se mi pridružite na individualnem tečaju angleščine še danes.

Katja #proudteacher , Angleščina za vsakogar s Katjo

P.S. Če se dobro pripravimo je polovica cilja že doseženega pravijo, zato vas povabim, da si preberete še moj kratki in simpatičen zapis o tem, na kaj morate biti pozorni, ko se začnete učiti jezika in kaj so tiste metode, ki vam lahko “škodijo” na poti do cilja. Več o tem torej, zakaj menim, da smo prav vsi talenti za jezik in kako se ga učinkovito naučiti pa si preberite tukaj.