fbpx

Poučne e-knjige s slušnimi posnetki: 50 osnovnih fraz za vsakdanjo rabo v angleščini

12,08

Tukaj vas že čaka moja poučna in jedernata e-knjiga z izbranimi osnovnimi angleškimi frazami, ki zajemajo pozdrave, tipične vprašalnice in kako se recimo zahvalimo v angleškem jeziku; fraze, ki sem jih zajela v tej e-knjigi, lahko uporabite takoj in v kateri koli situaciji.

Poučna e-knjiga vsebuje: e-knjigo v obliki pdf in slušne posnetke.

Z mojo e-knjigo boste:

  • usvojili ali utrdili že poznane fraze, kot so fraze, ki jih uporabimo, ko nekoga pozdravimo, kot sta recimo frazi: What’s up, You alright?, itd.,
  • s poslušanjem zvočnih posnetkov  svoje znanje angleščine dvignili še nivo višje in trenirali ušeska na angleščino, kar pomeni, da  boste usvojili tudi ritem in intonacijo besed,
  • utrdili svoj besedni zaklad in ga oplemenitili z dodatnim znanjem, kar pomeni, da boste spoznali, da, na primer, v angleščini obstaja kar šest različnih načinov, kako se lahko zahvalimo – in da,  polovica le-teh ne vsebuje fraze Thank you,
  •            imeli angleški jezik vedno na dosegu roke; zaradi praktičnosti oziroma slušnih posnetkov lahko angleščino poslušate tudi, ko greste na sprehod ali se kako drugače gibljete, lahko počivate na kavču ali kuhate, kar pomeni, da prihranite čas, jezika pa se učite na spontan, naraven način.
Kategorija:

Opis

Poučne e-knjige s slušnimi posnetki so odlična rešitev za vas, če se želite angleščine naučiti, a vam morebiti zato  primanjkuje časa.

Obenem so odlično in nepogrešljivo orodje, če bi želeli znanje angleščine le obnoviti ali utrditi v določeni tematiki, kar pomeni, da bi želeli ponoviti le slovnične čase, morebiti abecedo ali le nepravilne glagole.

O poučnih e-knjigah, kot sta Angleška abeceda in Nepravilni glagoli v angleščini, lahko več preberete tukaj.

poučne e-knjige s slušnimi posnetki

Poučne e-knjige s slušnimi posnetki v angleščini: vsebina

Moje poučne e-knjige s slušnimi posnetki v angleščini sestavljajo:

  • kratka in jedernata e-knjiga, ki vsebuje uporabne informacije, razlage in seveda ključne besede, fraze ali druge slovnične strukture, ki so namenjene usvajanju tega čudovitega jezika,
  • slušne posnetke, ki so ključni za učenje tujega jezika, kar pomeni, da tovrstno učenje ob spremljavi pisane besede in seveda upoštevanja navodil pripomore k učinkovitejšemu usvajanju angleškega jezika.

Za koga so e-knjige s slušnimi posnetki primerne?

E-knjige so primerne za vse, ki bi se želeli naučiti jezika ali ponoviti določene strukture.

Primerne so tako za vas, ki se spogledujete morebiti z angleščino ali pa tiste, ki ste se angleščine učili v šoli in je niste od takrat več uporabljali.

V tek poučni e-knjigi bomo ponovili pozdrave v angleščini in njihove različice, kot tudi kako v angleščini uporabiti vljudnostne fraze, se opravičiti ali zahvaliti – in, ja, fraze kot sta Thank you ali You’re welcome velikokrat ne zadostujeta.

Prvi koraki v angleščini ali kje si lahko še poiščem pomoč pri učenju angleščine

Učenje tujega jezika je eden izmed najbolj zahtevnih procesov – še bolj zahtevnejši proces je edino učenje svojega maternega jezika, saj otroci, ko so zelo majhni praviloma nimajo “optimalnih” pogojev za učenje jezika – čeravno se nam zdi, da ga usvajajo z lahkoto – kar priča v prid njim je to, da imajo na razpolago zagotovo več časa, kot odrasli.

Sicer pa smo odrasli tisti, ki smo se naučili, kako se učiti, čeravno morebiti metode, ki jih uporabljamo za učenje jezika, ne služijo najbolj.

A brez skrbi – dodatno pomoč pri učenju angleščine si lahko poleg e-knjig in spletnih tečajev preprosto poiščete tudi na mojem FB profilu, kjer redno objavljam nasvete in preverjena dejstva o učenju tujih jezikov ter kratke videe o slovničnih ali drugih angleških zagatah. Se vidimo tudi tam 🙂

Hvala, da mi zaupate :).

Have a great day :).

Katja, ponosna učiteljica angleščine pri Angleščina za vsakogar s Katjo