fbpx

Poučne e-knjige s slušnimi posnetki: Angleška abeceda in Nepravilni glagoli v angleščini

21,84

Tukaj vas že čakata moji poučni e-knjigi z izbranimi osnovnimi angleškimi nepravilnimi glagoli in angleškimi črkami, ki vsak posebej vsebujeta e-knjigo v pdf obliki in slušne posnetke.

Z e-knjigama boste:

•             popolnoma usvojili osnovne nepravilne glagole  in vse črke v angleščini, kar pomeni, da jih boste znali izgovoriti in jih boste razumeli,

•             s poslušanjem zvočnih posnetkov boste lažje tvorili stavke v pretekliku in črkovali svoj e-poštni naslov,  ime ali druge podatke,

•             razširili svoj besedni zaklad; s tem, ko boste poslušal izgovorjavo, intonacijo in ritem jezika, prebrali stavke in jih smiselno povezali, se bo namreč “nehote” ali by the way 🙂 nadgradil vaš besedni zaklad v angleščini, in, ja tudi s tem ko boste brezhibno črkovali,

•             trenirali tudi ušeska in očke na angleški jezik,

•             enkrat za vselej naučili pravilno izgovarjati vse tri oblike osnovnih nepravilnih glagolov, kar pomeni, da boste prepoznali razliko med sedanjikom in preteklikom.

Kategorija:

Opis

Prikupne, kratke in poučne e-knjige vas bodo naučile osnov v angleškem jeziku, prav tako pa lahko z njimi trenirate določeno področje angleškega jezika.

 Poučne e-knjige v angleščini: vsebina

Vse poučne e-knjige v angleščini vsebujejo:

  • kratko e-knjigo, ki vsebuje uporabne vsebine ter podatke ali dejstva o napisani tematiki,
  • zvočne posnetke, ki bodo poskrbeli, da boste suvereno in kar takoj bolje razumeli angleški jezik in vsebino, ki je opisana v e-knjigah.

A so e-knjige primerne zame?

E-knjige so primerne tako za začetnike, kot tudi suverene govorce – namreč pogosto se zgodi, da kljub odličnemu poznavanju besedišča, pozabimo, kako pravilno črkovati besede ali svoje podatke ali izgovarjati določene glagole v pretekliku (kot na primer glagol “read”: ki se v sedanjiku in pretekliku sicer piše enako, a izgovarja popolnoma drugače 🙂 ali pa črke a, i in e – slednja se namreč izgovarja kot slovenski “i”.

Poznavanje obeh je ključno pri učenju angleščine in poznavanju tega čudovitega jezika.

Poleg teh dveh poučnih e-knjig, si lahko pri učenju angleščine pomagate z uvodnim tečajem angleščine, ki vključuje pdf, slušne posnetke in video razlage besedišča.

Kako se učiti angleščine (poleg e-knjig)?

To, da se odločite in naredite prvi korak pri učenju angleščine je že veliko – ponosna sem na vas :).

Sama sem namreč mnenja, da smo rojeni za usvajanje jezikov, ne glede na starost in ne glede na to ali smo jo v osnovni šoli dobro obvladali ali morebiti imeli izzive z njo.

Pa vendar …

Zavedati se moramo, da je usvajanje angleščine morebiti podobno kot, če bi želeli speči biskvit; kajti četudi imamo jajca, moko in sladkor pri roki, moramo še vedno zavihati rokave in ga, ja, umešati in postaviti v pečico …

Tako moramo tudi pri usvajanju angleščine zavihati rokave in morebiti še hlačnice do kolen 🙂 in stopiti v neznano …

Priporočljivo je, da se angleščino učimo preko slušnih posnetkov in čim več različnih virov – morebiti knige, morebiti kratki zapisi ali kratki videi …

Verjamem, da vam bodo zato v pomoč ne le moje e-knjige in spletni tečaji, ampak tudi moji zapisi in kratki videi o angleški slovnici in zagatah, ki jih redno objavljam na mojem FB profilu – vabljeni, da pokukate tudi tja – še posebej, za kakšno dodatno vzpodbudo, rešeno uganko ali razlago.

Have an awesome day 🙂

 

Katja, ponosna učiteljica angleščine pri Angleščina za vsakogar s Katjo