fbpx

Uvodni tečaj angleščine: naučite se več kot 30 osnovnih fraz

33,06

Z mojim kratkim in simpatičnim Uvodnim tečajem angleščine se boste:

  • naučili (vsaj) 30 fraz v angleščini (kar pomeni, da jih boste vedeli povedati in jih prepoznali in v kolikor boste pridno sledili navodilom jih ne boste niti pozabili),
  • naučili, kako pozdraviti v angleščini (in, ja, morebiti vas bo presenetilo, da v Veliki Britaniji z “Good morning” pozdravijo tudi še ob 11.00 dopoldne), naročiti hrano in pijačo, plačati v restavraciji in kupiti priljubljene izdelke,
  • otresli predsodkov in strahu, ki ste jih imel o angleščini, kar pomeni, da boste angleščino na dolgi rok učinkoviteje usvajali – in, da, v kompletu Uvodni tečaj angleščine ti z mojimi tremi top nasveti pomagam prav pri tem),
  • naučili, kako se lahko angleščine naučite tudi od doma – in ne, ne potrebujete nujno sogovorca ali najnovejše metode, da to storite.

Opis

Moj Uvodni tečaj angleščine je izdelan tako, da se vam angleščine  ne bo potrebno učiti na pamet ali celo uporabiti zvezka, svinčnika ali sedeti za mizo.

Koncept in metode so uporabljene na ta način, da dovoljujejo, da se angleščine učite na zabaven in kreativen način – v mojih uvodnih videih vam izdam moje top tri nasvete, kako se lahko učite angleščine in vam prav tako razložim, kako se lotite učenja z mojim Uvodnim tečajem angleščine.

Ker sem Uvodni angleški tečaj osnovala tako, da je jedernat in praktičen,si ga boste lahko ogledali ali poslušali, kadarkoli boste želeli – med tekom, na sprehodu ali celo takrat, ko boste, recimo, kuhali (če boste sledili navodilom boste ugotovili, da je to celo boljše, kot, da med tem ko ga gledate ali poslušate, recimo, sedite). 

Moj uvodni brezplačni tečaj namreč dobite tako v avdio kot vizualni podobi, kako ga boste uporabili, pa lahko določite vi :).

Uvodni tečaj angleščine: vsebina

Moj Uvodni tečaj angleščine vsebuje:

  • video z mojimi top tremi nasveti, kako se učiti angleščine in kratkim videem, kjer vam vse fraze, ki so skrbno vpete v zgodbico, predstavim, kar pomeni tudi, da bova nekaj le-teh povadila tudi v dialogu,
  • slušni posnetki, kjer boste vse fraze, ki so predstavljene v mojem videu, slišali v obliki zgodbic ali dialogov, kar pomeni, da boste najverjetneje usvojili 30 fraz in več,
  • e-knjiga v obliki PDF, kjer boste poleg zapisanih smernic in mojih nasvetov o učenju jezika, dobili še transkripcijo vseh dialogov in zgodbic v slušnih posnetkih.

In, ja, lahko pričakujete, da …

  • se boste naučili 30 fraz v angleščini (v kolikor boste pridno sledil navodilom),
  • boste morebiti izgubili strah pred angleščino in se otresli predsodkov, ki ste jih imeli o angleščini (da niste talent za jezik ali da ste morebiti prestari, da bi se je naučili),
  • boste angleščino začeli uporabljati bolj suvereno.

Ali je uvodni tečaj angleščine primeren zame?

Uvodni tečaj angleščine je primeren za začetnike oziroma tiste, ki ste se morebiti angleščino začeli učiti in potem z učenjem prekinili in je niste več let uporabljali. Uvodni tečaj angleščine lepo povzame osnovne fraze angleškega jezika in je zato izjemno uporaben pripomoček pri učenju angleščine.

Poleg Uvodnega tečaja angleščine lahko osnove angleščine jedernato, učinkovito in hitro ponovite tudi z mojimi poučnimi e-knjigami, ki opisujejo vsaka svojo tematiko.

Kot zbirko dveh poučnih e-knjig (Angleška abeceda in Nepravilni glagoli v angleščini jih dobite tukaj.

Kratki videi, poučna vsebina tudi na socialnih omrežjih …

Poleg spletnih tečajev in poučnih e-knjig, vabljeni, da pokukate na mojo FB stran (@anglescinazavsakogar), kjer poleg kratkih videev o angleških časih in angleških zagatah, redno objavljam tudi motivirajoče zapise o tem, kako se učiti angleščine, kar pomeni, da boste nedvomno vaše znanje in vsekakor odnos do angleščine utrdili.

Thank you for trusting me 🙂

Katja, ponosna učiteljica angleščine pri Angleščina za vsakogar