fbpx

Kako sva s Katjo usvojili angleščino …

S Katjo sva začeli sodelovati v začetku tega leta, ko mi je povedala, da jo je angleščine strah, kar je pomenilo, da je imela občutek, da ne govori pravilno oziroma, da ji največ težav povzroča prav govorjenje. 

Nikakor ni vedela, kako naj začne in imela občutek, da angleščine ne obvlada …

Razložila sem ji, da nimata strah in tesnoba nobene povezave z njenim znanjem angleščine in da je ena izmed najbolj pomembnih veščin pri znanju tujega jezika pristop k učenju le-tega.

Ob tem sem ji razložila, kaj se dogaja v nas in naši glavici, ko se učimo jezika in kako pomemben je odnos, ki ga imamo z angleščino – kako pomembna so naša prepričanja do učenja angleščine.

Obenem sem ji podala tudi praktične nasvete in nekaj preizkušenih metod, kako se lahko angleščine nauči.

In po dveh mesecih pridnega usvajanja novih veščin in angleščine, ima Katja popolnoma drugačno predstavo o angleščini, kot jo je imela … (slikica spodaj…)

Če želiš tudi ti do takih rezultatov, te vabim, da se mi pridružiš na individualnem tečaju angleščine, ki poteka ena na ena, kjer bova poleg angleščine tudi usvajala:

  • Veščine učenja tujega jezika, kar pomeni, da se bova naučila, kako se učiti angleščine (in brez skrbi, metode in prijeme, ki razložim so ustvarjeni po enostavnem principu in sledijo “zdravi kmečki pameti”),
  • Nova prepričanja in novo miselnost glede na najin odnos do učenja jezika, kar pomeni, da bova enkrat za vselej spakirala vse tvoje predsodke o jeziku in tvojem talentu v škatlo in jo pospravila.
  • orodja učenja jezika, ki vam bodo pomagala pri usvajanju angleščine, ko se je boste učili sami ali od doma, kar pomeni, da vam bom na praktičnih primerih in opisom teh orodij predstavila vse, kar boste rabili za nadaljnje učenje tega tujega jezika.

Na individualni tečaj angleščine se lahko prijaviš tako, da mi pišeš na katja.prkic@gmail.com, jaz pa se bom z vami srečala na uvodnem sestanku preko Zooma, kjer se bova spoznala in skupaj izbrala primerno skupino za vas …

Se že veselim, da vas spoznam.

Katja, mentorica angleškega jezika pri Angleščina s Katjo