fbpx

Splošni pogoji

Dobrodošli na spletni strani podjetja Poučevanje angleščine s Katjo, Katja Prkič s.p.. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, s tem potrjujete, da se strinjate in boste upoštevali naslednje pogoje uporabe, ki skupaj s politiko zasebnosti podjetja Poučevanje angleščine s Katjo, Katja Prkič s.p., krojijo odnos med vami in podjetjem Poučevanje angleščine s Katjo, Katja Prkič s.p. v povezavi z uporabo spletne strani. V kolikor se ne strinjate z določenim delom Splošnih pogojev, vas prosim, da spletne strani www.anglescinazavsakogar.si ne uporabljate.

​​

Pojem »Poučevanje angleščine s Katjo, Katja Prkič s.p.« ali »podjetje Katja Prkič s.p.« se nanaša na lastnika spletne strani, ki je registriran na Panonska ulica 8c, Bakovci, 9000 Murska Sobota, Slovenija. Matična številka podjetja Katja Prkič s.p. je 8655146000. Pojem “vi” se nanaša na uporabnike ali tiste, ki si našo stran ogledujejo.  

​​

Spletna stran se sme uporabljati za naslednje namene:

· Vsebina te spletne strani je le za splošno informiranost in uporabo in jo lahko brez predhodnega obvestila, podjetje Katja Prkič s.p. spremeni.

· Ta spletna stran uporablja  piškotke za monitoring brskalnih preferenc. Če boste dovolili uporabo piškotkov, lahko zaradi tega shranimo: tehnične informacije o vaši internetni povezavi in brskalniku, državi in telefonski kodi oz. kraju, kjer je registriran vaš računalnik, spletne zavihke, ki ste si jih ogledali med vašim obiskom spletne strani podjetja Katja Prkič s.p., oglase, ki ste si jih ogledali in pojme, po katerih ste iskali.  

· Podetja Katja Prkič s.p. ni odgovorno za točnost, časovno veljavnost ali celovitost kot tudi ne za ustreznost katerih koli informacij ali gradiv, ki se ponujajo ali ki jih najdete na spletni strani podjetja Katja Prkič s.p., za kateri koli namen. Z uporabo spletne strani se strinjate, da so informacije podane na spletni strani lahko netočne ali vsebujejo napake in da podjetje Katja Prkič s.p. izključuje kakršnokoli odgovornost za tovrstne netočnosti v takšni meri, kot je zakonsko določena. 

· Informacije in gradiva na spletni strani podjetja Katja Prkič s.p., uporabljate na svojo odgovornost, in to v celoti. Podjetje Katja Prkič s.p. za le-to ni odgovorno. Vaša odgovornost je, da poskrbite, da izdelki, storitve ali informacije, ki so na razpolago na tej spletni strani, ustrezajo določenim vašim zahtevam.  

· Ta spletna stran vsebuje gradiva, katerih lastnik je podjetje Katja Prkič s.p. ali ima za to veljavno licenco. Ta gradiva, vključujejo, ampak niso vezana, na obliko, postavitev, pojav ali izgled in grafiko gradiv. Reprodukcija teh je strogo prepovedana, razen v primeru, da se sklada z obvestilom o avtorskih pravicah, ki je del teh Splošnih pogojev.  

· Nepooblaščena uporaba spletne strani podjetja Katja Prkič s.p. je podlaga za odškodninski pregon ali pregon zaradi kaznivega dejanja.

· V določenih obdobjih bodo na spletnih straneh podjetja Katja Prkič s.p. vidne povezave do drugih spletnih strani, ki so namenjene podajanju dodatnih informacij uporabnikom. To v nobenem primeru ne pomeni ali indicira, da jih podjetje Katja Prkič s.p trži. Do spletnih strani, katerih povezave bodo vidne na spletni strani podjetja Katja Prkič s.p., nima podjetje Katja Prkič s.p. nikakršne odgovornosti.   

· Uporaba spletne strani in kakršen koli spor zaradi uporabe spletne strani je v pristojnosti zakonov Republike Slovenije.

VRAČILO DENARJA

Vaša pravica do vračila denarja je odvisna o tega, kaj ste kupili, če je kakšna napaka na izdelku, kakšen je bil odnos podjetja Katja Prkič v stiku z vami in kdaj ste se odločili, da ne boste več uporabljali ali uporabili izbranega in plačanega izdelka ali izdelkov.

·         V kolikor se odločite, da želite vračilo denarja, vam bo podjetje Katja Prkič s.p. le-tega vrnili v roku štirinajst dni od dneva, ko je le-to prejelo vrnjen kupljen in nepoškodovan izdelek ali še prej oz. ob dokazilu, da ste poslali izdelek nazaj. Po zakonu podjetju Katja Prkič s.p. ni potrebno vrniti celotne kupnine v kolikor se ugotovi, da je izdelek nepopoln oz. že rabljen oz. ste z njim ravnali tako, da je nastala kakršna koli škoda oz. tako, da ni v skladu s standardi uporabe podjetja Katja Prkič s.p..

V kolikor podjetje Katja Prkič s.p. vrne denar in pozneje, ko prejme izdelek, ugotovi, da je nastala škoda z vaše strani, morate že vrnjen denar, vrniti.

·         Podjetje Katja Prkič s.p. bo poravnalo stroške vračila izdelka, v kolikor se ugotovi, da so vrnjeni izdelki, izdelki z napakami ali so bili nepopolno ali napačno opisani ali v primeru, da bodo izdelki kmalu podvrženi spremembi pa tega podjetje Katja Prkič s.p. ni jasno sporočilo.  

V kolikor je bila sporočena napačna ali nepopolna cena ali opis, če je prišlo do zamude ali poznejše dostave, za kar je krivo podjetje Katja Prkič s.p., vam bo kupnina vrnjena in dodani še stroški vračila izdelka. To ne vključuje poznejše dostave zaradi dostavne službe oz dostave, ki je v zamudi zaradi višje sile.

·         V vseh ostalih primerih oz. okoliščinah (kar vključuje tudi to, da ste si premislili in ne želite imeti kupljenega izdelka), morate poštnino za vrnitev izdelka plačati sami.  

·         V kolikor bo izdelek, ki ste ga že plačali, odstranjen iz ponudbe, vas bo podjetje Katja Prkič s.p. o tem obvestilo in vam povrnilo plačano vsoto denarja.

·         Povrnilo vam bo vsoto kupnine in stroške pošiljanja na način, ki ste ga uporabili za plačilo kupnine (bančni račun).