fbpx

Gradivo za učenje angleščine

Gradivo za učenje angleščine so vsa oprema ali orodja, ki jih potrebujemo na naši poti do tega čudovitega jezika.

Moja gradiva za učenje angleščine vsebujejo:

  • e-knjige, ki pokrivajo določeno tematiko s področja angleščine,
  • spletne tečaje, ki jih lahko zakupite in vsebujejo razširjeno tematiko s področja angleščine in so celostno oblikovani,
  • in fizične izdelke, kot so praktične nalepke z angleškim besediščem, ki sem jih prikupno poimenovala kar Flashcards-to-go in kartice, ki predstavljajo standarde “flashcards” (torej slike oziroma kartice, s pomočjo katerih se lahko učimo angleški jezik).

Gradivo za učenje angleščine: kako je sestavljeno?

Vsa moja gradiva so sestavljena na podlagi mojih izkušenj in znanja, zato ne glede na to, katero gradivo si boste izbrali, je to izdelano skrbno in praktično:

  • E-knjige poleg zapisane besede vsebujejo še slušne posnetke,
  • spletni tečaji so izdelani glede na stopnjo znanja angleščine in uporabnost, vsebujejo pa poleg e-knjige še slušne posnetke in videe,
  • fizični izdelki poleg fizične vsebine vsebujejo še navodila in smernice za učinkovitejše učenje angleščine.

Poleg gradiva za učenje angleščine pa lahko pokukate tudi na moj FB profil, ki vam bo služil, kot še dodaten vir učenja angleščine.

Na njem namreč redno objavljam nove vsebine glede angleške slovnice in učenja tega tujega jezika, kot tudi uganke in članke ter nasvete.

Z vami pa nemalokrat delim tudi svoje izkušnje o učenju angleščine.

Kako izbrati primerni tečaj ali gradivo zase?

Vso gradivo za učenje angleščine je izdelano glede na vašo stopnjo znanja jezika.

E-knjige in fizični izdelki spadajo med “splošna” gradiva, kar pomeni, da pridejo prav tako začetnikom kot suverenim govorcem; prve zaradi tega, ker pokrivajo specifično področje angleščine (kot recimo abecedo ali nepravilne glagole v angleščini) med tem ko slednje zaradi tega, ker vsebujejo komponento vizualnega ponavljanja besedišča – in le-to pride prav ne glede na naše predznanje angleščine.

Spletni tečaji pa so za stopnje težavnosti angleščine nazivom (npr. Uvodni tečaj angleščine – primeren je za začetnike) ali opisom.

Če ste morebiti v dilemi, katero gradivo izbrati se lahko obrnete name.

Če pa bi se želeli angleščine naučiti z mano oziroma se angleščine lotiti v sklopu individualnega poučevanja angleščine, kar pomeni, da bi se srečevali v živo preko platforme Zoom pa ste vabljeni, da si več o tem preberete tukaj. Individualno poučevanje angleščine je namenjeno vam, če se ne želite angleščine učiti v skupini, kar pomeni, da je to najintenzivnejša oblika učenja angleščine z učiteljem.

Metode in pristop je prilagojen vam in vašemu znanju.

Še preden pa bi se odločili za prvi korak pri učenju angleščine pa si preberite moje nasvete o tem, kako se učiti angleščino, katerim haklcem se je potrebno izogniti (in, ja, to vključuje tudi “prepoved” prevajanja in učenja na pamet) v mojem zapisu tukaj.

Take care 🙂

Katja, ponosna učiteljica angleščine pri Angleščina za vsakogar s Katjo

  • +
gradivo_za_učenje_angleščine

Prikaz vseh 3 rezultatov