fbpx

O meni …

Hello, you 🙂

Moje ime je Katja. Brihtneži v marketingu bi mi sicer odsvetovali preveč vrstic o meni…ampak bom izkoristila ta prostor tu, na koncu pa vam izdala, kaj pomeni zame učinkovito učenje angleščine.

Ker se mi zdi izredno pomembno, da veste, kdo sem in kako vam lahko pomagam na vaši poti do suverenega govorca angleščine.

Here we go…

Idejo za to, da delim svoje znanje angleščine, ki sem jo pridno usvajala že od malih nog, tudi na socialnih omrežjih, sem dobila v letu 2019, ko sem čisto po naključju začela sodelovati na drugem projektu (Mini Adventures Slovenija), ki je od mene zahtevalo, da se priučim kar nekaj marketinških in prodajnih veščin na družbenih omrežjih.

Do takrat sem namreč svoje delo opravljala “v živo” z mojimi učenci v obliki individualnih ali skupinskih tečajev, si pridno nabirala izkušenj glede poučevanja in vedno znova odkrivala nove metode poučevanja jezika.

Že od malih nog me namreč fascinira vse kar je človeško…od naših možgančkov do prstkov na nogah :)) in zato mi je bilo brskanje po strokovni literaturi in odkrivanje novih prijemov za usvajanje tujega jezika še kako pisano na kožo.

Pa da ne bova ostala samo pri “neuradni predstavitvi”….

Moja izobrazba

Dobrih deset let nazaj sem kot univ. dipl. prevajalka angleščine in nemščine zapustila Filozofsko fakulteto, še pred tem pa hodila na Gimnazijo v Murski Soboti, in že skoraj takoj po študiju začela poučevati angleški jezik.

Na svoji jezikovni poti sem imela priložnost in čast tudi pokukati v zakulisje ene izmed najboljših jezikovnih šol v Sloveniji in si tako pridobiti še dodatne izkušnje, kot učiteljica angleščine za najmlajše.

In pa…če preštejem leta ..

Imam že več kot 15 let izkušenj s poučevanjem angleškega jezika.

Moj moto

Verjetno vam bom zvenela osladno (vem, da vsak že pove, to kar bom rekla):

Rada pomagam.

Želim pomagati.

In štejem si v čast in v veselje mi je, da lahko s svojim znanjem, ki ga vestno in s strastjo predajam, rišem nasmehe.

Dobesedno.

In včasih (če se še malce pohvalim) komu celo spremenim življenje…na boljše. Jezik ima veliko moč. In to bi vam želela predati….bolj kot karkoli drugega.

Zavest, da vam znanje jezika spremeni življenje. Da je ključen faktor, v kateri koli tvoji življenjski fazi. Ključen. In da ni zanemarljiv in ni nepotreben.

In da, naučili se ga boste. Lahko se ga naučite.

Četudi niste talent za jezike, si ne zapomnite besede, nimate časa…no pri slednjem bi vas že malce čez obrv pogledala…ampak pomembno je, da veste da se da.

Jezik je nekaj, kar se lahko naučite. Ni dano le nekaterim in ni talentov za jezik :).

Tudi jaz sem bila začetnica, kot vi. Tudi jaz se še spomnim prve šolske ure angleščine :).

Učinkovito učenje angleščine

Da, začetnica, ki je začela brez nekega sistema ali posebnih metod učenja ..

Zato je bila moja pot usvajanja angleščine dolga in polna ovir – a sem že takrat spoznala, kako pomembno je, da je poleg tega, da se ob učenju angleščine zabavam in imam izdelan sistem učenja, pomembno tudi to, da se poslužujem učinkovitega učenja angleščine, kar pomeni, da angleščino usvajam na čim bolj meni prilagojen način (kar pomeni, da sem določene metode prilagodila sebi, predvsem v smislu časovne razporeditve, poslušala pa sem veliko angleških posnetkov).

In učinkovito učenje angleščine je tisto, zaradi česar boste uspeli usvojiti jezik morebiti tudi z mojo pomočjo.

Vso moje gradivo za učenja angleščine, kot so e-knjige, spletni tečaji in fizični izdelki so ustvarjeni z mislijo na to, da so praktični in uporavni.

Tako. To je to. To sem jaz in upam, da se bova pogosto videvala.

Če želite mi mojo zgodbo lahko pomagate soustvarjati tako, da tu pa tam stisnete kakšen všeček…pokomentirate, vprašate ali delite moje objave na FB.

Thank you for your patience (hvala za vašo pozornost, strpnost…bil je dolg zapis ;)…)

See you there. (Se vidiva tam).

Katja, ponosna učiteljica pri Angleščina za vsakogar s Katjo

P.S. Če bi z mano želeli stopiti v stik glede gradiv, spletnega tečaja ali bi imeli kakršnokoli drugo vprašanje v zvezi z učenjem angleščine, mi lahko pišete na katja.prkic@gmail.com – z veseljem vam odgovorim.

učinkovito_učenje_angleščine
učinkovito_učenje_angleščine